Nová e-shopová platforma VS nové začátky!

Nový E-shop na Platformě Upgates: Moderní Design a Vylepšené Funkcionality

S radostí oznamujeme, že jsme se rozhodli investovat do budoucnosti našeho e-shopu a představit vám zbrusu novou online platformu postavenou na technologicky pokročilé platformě Upgates. Tato změna není jen kosmetickým faceliftem; přináší s sebou řadu výhod a inovací, které nám umožní lépe sloužit našim zákazníkům a zlepšit celkový nákupní zážitek.

Jedním z hlavních důvodů pro přechod na Upgates byla potřeba modernizovat náš e-shop. Původní platforma již nedostačovala našim potřebám a začala nás limitovat technicky i graficky. S novou platformou Upgates jsme schopni nabídnout nejen vizuálně atraktivnější prostředí, ale také efektivnější a rychlejší uživatelský zážitek.

Co nová platforma přináší?

  1. Čistá a Přehledná Grafika: Nový design e-shopu je moderní, čistý a přehledný. Uživatelé budou mít jednodušší navigaci, což znamená rychlejší a pohodlnější nákupní zážitek.

  2. Logické Rozmístění Ovládacích Prvků: Ovládání e-shopu bylo pečlivě navrženo s důrazem na logiku a jednoduchost. Zákazníci tak budou moci snadno najít a procházet naše produkty.

  3. Lepší Přehlednost: Nová platforma nabízí vylepšenou přehlednost produktů a informací. To umožní zákazníkům rychle najít to, co hledají, a snadno procházet naší nabídku.

  4. Technicky Dokonalejší a Rychlejší Web: Upgates je známý svou technickou vyspělostí a rychlostí. To znamená, že naše stránky načítají rychleji, což vede k plynulejšímu procházení a menšímu ztrátě potenciálních zákazníků kvůli pomalé odezvě.

  5. Robustnější Možnosti Filtrování a Označování: S novou platformou máme k dispozici rozšířené možnosti filtrování a označování produktů štítkama. To zákazníkům umožní snadno vybrat produkty podle jejich konkrétních požadavků.

  6. Česká Platební Brána: Pro zajištění pohodlnosti našich českých zákazníků jsme integrovali českou platební bránu, což zjednodušuje proces platby a zvyšuje důvěru.

  7. Multijazykovost a Multiměnovost: S Upgates jsme schopni obsluhovat zákazníky po celém světě. E-shop je nyní k dispozici v několika jazycích a měnách, což zvyšuje naši dostupnost a konkurenceschopnost na globálním trhu.

  8. Nastavení Dopravy a Plateb Dle Preferencí Zákazníků: S novými funkcionalitami můžeme lépe přizpůsobit možnosti dopravy a plateb podle individuálních preferencí našich zákazníků. To znamená, že každý zákazník může mít personalizovaný zážitek při nakupování.

Jsme přesvědčeni, že tato investice do modernizace našeho e-shopu nám umožní lépe sloužit našim zákazníkům a posunout naše podnikání na novou úroveň. Děkujeme za vaši podporu a těšíme se na vaše názory a zpětnou vazbu na naši novou platformu!

Přeji příjemný nákup

Navždy Váš